Hej alla från soliga Minsk. RPT-serien är i full gång, med $990 main event framför sig. Fler och fler människor kommer varje dag, det blir varmare.)

Main Satellite

Spelades igår Main Event Stage1 , efter en enorm karaokebattling lyckades jag inte vakna i tid, så jag missade sat och dök in med en initial stack på 10k och mörkar på 100/200.

Fångade JJ trips men fick inte betalt för det. Sedan var det ett kort-dött, och när 5bb var kvar, gick jag till olyn med AQ, fick ett samtal från 77, och de vann ... jag sprang direkt till nästa bord för att heja på min vän Yana, som till slut drog Stage1 och avancerade till Stage2, main.

Ytterligare planer för serien

Imorgon spelar jag Young guns-turnering med $10 000 garanti för förstaplatsen. Jag hoppas att turen är på min sida och att jag kommer ta mig till Top1.) I serien är det många spelare som stöttar mig och önskar mig seger, detta ger mig mycket styrka. Så låt oss dra!