Jag är glad att välkomna alla läsare. Jag bestämde mig för att starta en blogg på sidan och dela pokerhistorier med dig. Jag heter Yana. Jag bor i Moskva och jag gillar verkligen att spela poker. I min blogg vill jag prata om mina pokeräventyr, drifter, bad beats och resor...

Början av min pokerkarriär.

En vän introducerade mig till världen av poker och bjöd mig sedan att spela en turnering. Intresset för spelet dök upp, naturligtvis, efter det första kontantpriset i turneringen, men under de första två åren tog jag fortfarande inte det här spelet på allvar. Jag spelade för skojs skull och ansåg inte poker som en extra inkomst.Jag kom in på nätet av en slump när en pokerspelare vän föreslog att jag skulle registrera mig hos Pokerstars och börja spela och träna i MTT-turneringar. Jag spelar sällan onlinepoker, eftersom jag föredrar att spela live. Inköp i MTT är vanligtvis $5-20. Flera gånger upptog de första och ledande platserna. För tillfället vill jag förbättra mitt turneringsspel, jag hoppas att allt löser sig för mig. Min huvudsakliga offlinedisciplin är 1-2$ kontanter, jag gillar verkligen livepoker, jag blir väldigt glad av processen. Hon deltog i pokerserier på Cypern, Montenegro, Kiev, Odessa och Minsk.

Några andra hobbies.

Naturligtvis har poker en speciell plats i mitt liv, men dessutom det finns en annan sida av min verksamhet. Jag är en person med en aktiv livsposition, mitt motto är: "Ta allt från livet och ångra ingenting." Jag är engagerad i IT-projekt, jag försöker ägna mig åt sport så ofta som möjligt, jag gillar att resa, jag lagar gott, jag dansar bra och jag är extremt sällskaplig, vilket hjälper mig mycket i livet. Jag hamnar ofta i några roliga situationer, jag kommer definitivt att berätta om dem i följande inlägg. Trots att poker tar upp mycket av min tid, ägnar jag alltid tid åt mina föräldrar, som jag älskar väldigt mycket och vänner som jag hade mycket tur med i mitt liv, för de finns alltid där och redo att hjälpa i svåra tider och stöd i goda tider. Hos människor uppskattar jag uppriktighet, målmedvetenhet, humor och vänlighet!

Nu planerar jag att förbättra mitt spel, vinna en stor turnering och flyga med min familj på en resa runt världen. Jag är glad att träffa dig, jag hoppas på din ömsesidighet). Skriv kommentarer, ställ frågor. Vi ses snart!