Hej kära läsare. Jag skulle vilja presentera dig för min pokerspelare-vän från Minsk. Jag kommer att dedikera det här inlägget till henne!

En underbar tjej och min namne, har spelat poker länge och kanske kommer att ge odds till många vid pokerbordet.Charmerande skönhet och smarthet - Yana Shcherbuk.

В сфере покера Яна уже 8 лет. Ее другу, который начал узнавать об игре покер, подарили фишки, Яна заинтересовалась и начала учиться играть. Сейчас Яна работает дилером, играет в основном мтт турниры, предпочитает формат с дип стеками, по образованию дизайнер, получает высшее на художника народных ремесел.

Jag gick till RPT-pokerserien i Odessa, Kiev och Sochi, och spelar regelbundet i Minsk-klubbar. Det sista bidraget var vid RPT-serien i Minsk, Yanochka vann YOUNG GUNS CHAMPIONSHIP-turneringen av 281 deltagare, gick in i turneringen för endast $50 och vann en rundsumma.

Belarus Poker Tour-serien äger regelbundet rum i Minsk - en av Janas favoritpokerserier.

Här är vad Jana skriver om BPT-serien och ett annat inlägg:

Alla vet att serierna kommer från hela världen, och otroligt mycket nya bekantskaper på varje serie bara glädjer) och det hände i den senaste serien.

"Efter en liten pratstund med killarna i blått, som släpade allt de kunde, erbjöd sig en av dessa drag att backa mig i alla turneringar som jag släpade. Efter att ha funderat över det och övertalat min chef (Narozhny - du är bäst), bestämde jag mig för att göra en satsning: i händelse av att min backer drar i superhigh roller-turneringen eller åtminstone går in i de två bästa, kommer han att sponsra mig (så var det så), naturligtvis för en bra återställning.

Ну и вот. Взял и втащил топ 2. На носу последние дни серии и я решаю залететь в SuperKnockOut 120$. Выбрала этот турнир потому что очень люблю хорошие структуры с глубокими стеками. Он, конечно не такой глубокий как в Хайролерах, но выбирать было мало из чего.

Jag gick bra under hela turneringen, 3betade mycket och presterade (min favoritgrej). På bubblan var den mycket väl exponerad i ett mynt och fördubblades. Tja, när de ger mig marker, tänds aggressionen direkt. Så jag drog in den. Jag tror att jag drog in det, eftersom min motståndare i XA förödmjukade mig bara för 4 händer i olyns, och dök upp långt bakom. Medan jag i spelet före floppen inte var särskilt tight och på rivern kallade jag ibland på Q högt.»

För tillfället sätter Yana upp stora mål för sig själv inom poker och inte bara, hon når dem ganska framgångsrikt. Du kan se denna vackra tjej på serierna som regelbundet hålls i Sotji och kanske får du en chans att beundra henne vid pokerbordet.