Hej, mina kära läsare!) Jag vill dela några goda nyheter från mitt pokerliv med er. Jag är just nu i Minsk för den episkaRussian Poker Tour som pågår 6-16 april på chica Beijing Hotel. Stämningen här är fantastisk! Känslorna bara överväldigar mig, jag träffade många vänner, jag saknade alla väldigt mycket, jag är glad som en elefant). Organisationen av serien tillfredsställer mig ganska bra, det är mycket folk, intressanta turneringar och cashgames 1-2$ och 5-5 spelas dygnet runt.

Dag 1

I allmänhet är jag väldigt nöjd med mitt spel. Det verkar för mig att jag nästan inte gjorde några misstag och jag var glad över att få komplimanger från professionella spelare om mina dragningar. JJ visade sig vara väldigt listig då de lyckades göra mig glad och sedan gjorde mig upprörd.

Så jag ska berätta om den glada distributionen. Den första dagen av turneringen var jag i en 3-bet-pott med JJ med två upps och floppen var 3JJ. Alla checkar, satte en 4:a på turn, opp gjorde en liten satsning, alla tre synar, river 7. Till min otyglade lycka sa den första motståndaren självsäkert All in, den andra veckningen, och jag är som att "ligga i en varmt bad med fyra lika" och ringer glatt.) Villain visade 56. Vi hade 30 000 med en genomsnittlig stack på 17 000.

Dag 2

Den andra dagen flyttade jag med en kort stack på bara 8bb, för att på något sätt överleva, stal jag mörkarna och en vann en gång ett mynt med AJ mot 99. Bubblan drog ut på tiden väldigt länge, ingen ville flyga ut och shortiesna fördubblades framgångsrikt . Alla sprang från ett bord till ett annat och ringde kortisarna för att lyfta =) Jag satte mig för uppgiften att gå in i ITM och slutförde den framgångsrikt. Det blev svårare och svårare att spela vidare och med en liten stack kunde man bara hoppas på tur. Till slut knuffade jag mina 10bb när jag fick JJ, blev synad av KQ, ombord på Q34KQ. Det är förstås synd, men jag höll på så gott jag kunde.

Jag kom till serien för att spela MTT och ta hem cupen.) Hittills har jag tyvärr inte fått cupen, men jag gick framgångsrikt till ITM och tog 24:e plats i RPT300-turnering (av 408 deltagare). Dessutom blev jag den sista tjejen i turneringen som gick längst.

Jag hade bra intryck av spelet, planen är inte svår, spelarna är positiva och ganska sällskapliga. Jag har ett par turneringar till framför mig, jag hoppas verkligen på en sladd och ditt stöd