Aussie Millions huvudevenemang slutade med segern för Toby Lewis. Engelsmannen fick titeln vinnare av Main Event 2018. I år bekräftade han sitt mästerskap i AUD 50 000 ($35 804) turneringen. Förra årets vinst gav honom $1 044 202.

Tobey gjorde nästan en dubbel på Aussie Millions 2019. Han slutade tvåa i 25 000 AUD ($17 902)-turneringen, varefter han bestämde sig för att försöka sig på 50 000 köp- i evenemanget AUD ($35 804).

Lewis gick heads-up med en seriös motståndare - tyska Manig Leather. Efter att spelarna gått en mot en togs en paus för en möjlig affär. Leather och Lewis hittade snabbt en kompromiss och delade på prispengarna. Enligt villkoren för affären fick engelsmannen 585 801 dollar, medan Leather tog 552 998 dollar. Och motståndarna fortsatte att spela om titeln.

Några händer senare knuffade båda spelarna: Lewis med J2 och Leather med 93. Brädan kom Q67JA, och engelsmannen fick den andra ringen på Aussie Millions . Efter segern erkände Toby att han bara hade tur, och att spela heads-up är inte hans starka sida.

”Jag tvekade inte att göra en affär med Manig. Heads-up är inte min starka sida, så att splittra var i mitt bästa intresse. Men jag är väldigt glad att jag lyckades vinna."

Toby tillade också att turneringen lockade många fritidsspelare.

"Jag hade bara väldigt tur. Jag hade inte ens för avsikt att spela i turneringen eftersom jag var väldigt trött efter 25K-eventet. Men sedan såg jag att fältet var mycket större än förra året och jag kände att jag var tvungen att delta.”

Nu försöker Toby Lewis upprepa framgångarna från förra året och deltar i Aussie Millions Main Händelse. Engelsmannen gick in i turneringen på dag 1C och har fortfarande startstacken. Efter den senaste vinsten översteg hans totala vinster på liveserier $6 miljoner.