Englands ledande pokerspelare Sam Trickett berättade för den nationella tidningen om upp- och nedgångarna i hans 12-åriga karriär. 189

Обращаясь к “Daily Star”, Трикетт объяснил, что жизнь игрока на высокие ставки предполагает экстремальные максимумы и минимумы в карьере. С момента первой победы в турнире в 2007 году к нынешнему времени 32-летний игрок выиграл уже более $20,000,000 в живых играх.

Maximala hopp i vinster och förluster på en enda dag:

Mest beloppet, som jag vunnit på en dag, är cirka 10 000 000 $. Jag förlorade flera miljoner på en dag. Om jag börjar förlora mer än $2 000 000 försöker jag sluta i det ögonblicket och gå, annars kan situationen komma utom kontroll.

Sams personliga liv

Dela vidare om hans ekonomiska angelägenheter , Trickett medger att han gillar lyxiga saker. Hans nuvarande fastigheter inkluderar en Ibiza-villa, en $118 000 Range Rover och en $361 000 anpassad Ferrari.

Sam Trickets Ferrari

Det engelska proffset tillade att high-stakes-spelarens livsstil kan påverka relationer. Innan han gifte sig med Miki Dockley 2016, dejtade Trickett Natasha Sandhu i tio år. Ständiga resor, festande och frekvent spelande på högsta nivå ledde till att de gick skilda vägar 2014.

Ambassadör nu partypoker Påstår att han är närmare ett balanserat liv även med fluktuerande pokerresultat.

Trickett i en nyligen delad intervju till partypoker-bloggen:

Jag kan göra fler av de saker jag älskar, som mitt välgörenhetsarbete, jag har alltid velat vara involverad i den typen av saker. Jag har aldrig gjort det här förut eftersom jag var självisk och utom kontroll när jag uppnådde alla mina mål i poker.