Förra veckan var det välkända pokerproffset Maria Ho på WinStar World Resort, där hon agerade som pokerambassadör. På sitt Twitter-konto höll Maria en kort intervju och svarade på frågor från sina fans.

Maria Ho pratade om sina kommande planer, spelstrategi, mål och sin favorithand.

Fråga: Av vilken strategi spelar du i långa turneringar? Av vilken anledning bestämmer du dig för att ändra denna strategi eller lämna den till slutet av turneringen?

Djupt strukturerade turneringar är svåra att spela, så en tidig ABC-strategi är alltid ett bra alternativ. När spelnivåerna är långa tror jag att tålamod lönar sig. En god förståelse för bordsdynamik hjälper alltid till att fatta framtida beslut.

Fråga: Min mamma var den första kvinnliga pokerdealern på Silver Slipper och flirtades ofta med och togs inte på allvar. Min fråga till dig är, det har gått 50 år sedan dess - hur behandlar spelarna dig nu?

Det är en mycket svår fråga att svara på, och det är värt att notera att din mamma är en fantastisk kvinna. Jag har upplevt en mängd olika spelarattityder till mig, både positiva och negativa. Under mina 12 års erfarenhet har jag sett mina framsteg som pokerproffs och det är det som är viktigt för mig.

Fråga: Hur har du roligt när du inte spelar poker?

Jag gillar att se programmet. Jag är också ett stort fan av musikteater och andra former av konstnärliga uttryck. Jag älskar att umgås med familj och vänner när jag är hemma.

Fråga: Har du några favoritkort som du alltid eller nästan alltid spelar med? Till exempel spelar jag alltid med 5 och 9.

Ja, det är ett par ess. Oavsett vilken kostym är jag inte kräsen. Jag har ingen favorithand längre, men om jag stöter på kort med samma färg, tittar jag på dem.

Fråga: Vad är det mest obehagliga för dig vid bordet hos andra spelare? För mycket prat, för lite prat, inte tillräckligt med utrymme, luktar? Personligen gillar jag inte när någon luktar rök, men hur är det med dig?

Jag försöker att inte bli frustrerad vid pokerbordet eftersom det kan göra det svårt att koncentrera sig på spelet.

Fråga: Vad är ditt mål för de kommande månaderna?

У меня много целей и так мало времени! Я думаю, что мои краткосрочные цели — просто продолжать оставаться продуктивной и постоянно работать над собой.