Неделю назад завершился крупнейший за историю онлайн-покера MILLIONS Onlineturnering avslutades för en vecka sedan. Turneringen samlade in 4 367 registreringar, vilket gav en prispott på över $21 000 000. Våra landsmän visade sig väl på evenemanget, men det bästa resultatet visades av svenskarn Yuriy Senchilo, som spelar under smeknamnet "Senchilko". Han stannade vid finalbordet på nionde plats för $219 000. Efter en stor vinst delade Yuri i en intervju hur han lyckades uppnå ett sådant resultat och sina pokerplaner.

Kort information: Yuri Senchilo är 31 år och bor i Kiev. Jag började spela poker 2007. Huvudriktningen är mittgränserna för MTT.

Yuri, du är från Sverige, spelar du i ditt hemland och vilken framgång hade du på liveserier?

Självklart spelar jag . Jag besökte Full House-klubben ett par gånger , jag gillade verkligen organisationen av serien. På UA Millions var det bara lite ont om idrottsmästare. Utslagen på sjätte plats.

Yuri på UA Millions Series

Enligt pocketfives har du spelat poker sedan 2007. Har du haft sådana framgångar under tio år av din karriär som på MILLIONS Online?

Började spela som student. Först var det som en hobby som gick med vinst, med tiden har detta tillvägagångssätt inte förändrats mycket. Oftast spelar jag turneringar på dagtid och det finns inga sådana belopp i min turneringsklass. Och det har aldrig funnits sådana prispengar i historien om onlineturneringar.

Vilka insatser spelar du idag?

Som alltid i mitten, någonstans visar sig ABI 45. Fast jag tar nästan alla morgonturneringar.

Efter en sådan sladd, kommer du att höja gränserna?

Om jag tar det högre blir det inte mycket. Jag kommer definitivt inte att klättra upp mina kunskaper för att testa på ABI 200. Tillväxten måste vara jämn. För att spela på högre gränser måste du åka skridskor på kvällen, och för detta måste du se över ditt läge.

På vägen till MILLIONS Online-finalbordet

Du kvalificerade dig för händelsen från satelliten, vilken tid fungerade allt?

Först hade jag inte för avsikt att spela i turneringen. Sedan såg jag bra satelliter och bestämde mig för att försöka. Spelade för $22 och $109 och valdes ut från den sista. Jag minns inte exakt hur mycket det kostade mig att delta, men troligen inte mer än 1 000 $.

Vad fick dig att sälja aktier?

Enligt min mening, att sälja aktier för dyra evenemang är ganska normal praxis.

Det meddelades att du skulle sälja 60 %, men köpte du ut bara 11,5 % eller lyckades du sälja mer?

I sålde inte de planerade 60% förstås, men det blev klart mer än 11,5%. Jag behövde en sådan figur för att lugnt kunna spela turneringen.

Hur var förberedelserna inför sista dagen?

Jag tog lite tid att vila, eftersom jag spelade tätt i flera dagar . Jag vilade, tog en promenad och i allmänhet sparade jag energi till finalbordet.

Hur gick spelet?

Kartan gick inte så bra första dagen . Sedan en lyckad all-in, och jag byggde gradvis upp en stack. Det var inget enastående. För att vara ärlig, den andra dagen satte jag mig bara fram till prispengarna. Jag gick in i ITM med en kort stack, men dubblade upp flera gånger och gick redan på den tredje dagen med en genomsnittlig pott.

Har det funnits några minnesvärda händer?

Den första dagen Jag kom ihåg när jag gick all-in före floppen med AK mot 10-10 och vann. Och naturligtvis var den sista handen nyckeln för mig.

Vad har jag för planer för att vinna nästa år också?

Vad ska jag göra med prispengarna? Jag gifte mig i år, så jag ska spendera det på att köpa hus. Och i planerna för nästa år, att spela mer för att visa bättre resultat än i år.

Yuri med sin fru
Полина Егорова Författare av nyheter
Ansvarig för sektionerna "Nyheter" och "Kampanjer". Jag älskar att lära mig om världen av online- och livepoker och jag älskar också att berätta för folk om det.