Sean Deeb är en amerikansk professionell pokerspelare som har tjänat $6 000 000 i sin karriär – presterade bra detta sommar. Spelaren tar 7:e plats i rankingen för "2018 års bästa spelare" och ligger 350 poäng efter förstaplatsen. I en intervju delade spelaren med sig av sina tankar och intryck från den gångna sommaren.

Sean Deeb om att spela i sommar:

”Jag hade en sommar där jag vann mer pengar när jag spelade Open- Att möta kinesiska och vinna One Drop-satelliten och två armband är mer än jag har vunnit under något annat år. Dessa armband är riktigt bra, jag njöt av dessa segrar. Jag menar, för den här typen av evenemang har jag en väldigt låg nivå - men för mig gick allt bra.”

Fortsätter på driften i de två mest lönsamma turneringarna:

"Bara jag fick bra bemötande och jag hamnade i bra situationer för mig under hela turneringen. Och dessa turneringar var med enorma utbetalningar - $800 000 och $1 400 000. Det är därför jag vet att jag är väldigt lyckligt lottad som vinner turneringar som betalar så mycket men som har en mindre fältstorlek.”

Sean Deeb efter att ha tjänat in $814,179 vid WSOP $10,000 Six-Handed Championship

Sean om vänners framgångar och att spela med dem:

"När man ser på de senaste sex till åtta åren och de personer som har vunnit, är tre eller fyra av dem mina nära vänner, och de flesta av mina kompisar är i toppen av årets ranking. Det här är en liten grupp spelare som skjuter varje år. De flesta av oss spelar tillsammans, vi har pratat med varandra dag efter dag, så det är bara roligt att äntligen få vara med dem. Men det är för tidigt att prata om det förrän jag ser hela bilden.”

Sean avslutade sina minnen från det gångna året på en positiv ton:

”Jag vet att i slutet av året kommer vi alla att se tillbaka och minnas honom med kärlek. Jag har haft vänner som har varit årets spelare tidigare och jag har sett deras banderoller för årets spelare och skrattat för då spelade jag de flesta evenemangen och spelade bättre än dem. Och nu har jag gjort det.”